Standardprodukter er gode. Men det skal ikke afholde os fra at sætte nye standarder sammen. Vi har mange års erfaring med at udvikle kundespecifikke projekter inden for både transport af medicin, fødevarer og andre temperatursensitive produkter.
I samarbejde med jer tester og udvikler vi nye løsninger til jeres specifikke ønsker. Vi begynder med en grundig afdækning af behovet for den givne emballageløsning og definerer succeskriterier som beskyttelse, temperaturkrav, tidshorisont og transport.
For at håndtere de specielle krav til indretning, nedkøling og genanvendelighed, arbejder vi bl.a. med køleelementer / PCM-elementer (Phase Change Matrial), tøris, køle- og varmeelementer samt isolerende materialer som EPS, EPP, Neopor, Piocelan, VIP paneler og biomaterialer. Desuden udvikler vi vores egne frostvæsker og Gelpacks også kendt som geleis/fryseposer, så vidt muligt Bio-baserede. Det betyder, at vi med stor nøjagtighed kan tilpasse løsninger til flere forskellige temperaturområder som fx -78°C til -20 °C (frost / deep frozen), +2/+8 °C (køl) og +15/+25 °C til bl.a. specielle farmaceutiske produkter.
Vi er konkurrencedygtige inden for bl.a. specialløsninger til online supermarkeder og har stor erfaring med udvikling af specialbokse, hvor der bliver lagt vægt på kølekæden, transport, procesoptimering, logistik, vask/rens og håndtering, fra lager til slutkunde.
Vi designer 3D CAD -løsningsforslag i vores eget tegneprogram og kan udføre termiske simuleringer i vores softwareprogram på baggrund af jeres temperaturprofil. Dette giver os et kvalificeret billede af, om 3D CAD designet overholder det ønskede behov, ligesom vi kan lave en termisk beregning og derved afgøre mængden af tøris, køle-/varmeelementer eller PCM i et hvert scenarie. Herefter vælges de rette isoleringsmaterialer til selve termokassen. Samtidigt kan vi udføre temperaturtests i vores klimakammer til brug i fx valideringsrapporter.
Vores CFD simuleringssoftware er i stand til at udføre ca. 90-95% nøjagtige simuleringer. I vores software kan vi simulere over 10 scenarier samtidigt, hvilket giver os et hurtigt billede af den mest optimale løsning. Det kan være man ønsker at køre flere forskellige CFD simuleringer, hvor der testes en vifte af forskellige isoleringsmaterialer, kølevæsker, fragtmetoder/temperaturprofiler, 3D designs osv.
Vores klimakammer -test svarer til at køre live test. Her placerer vi en eller flere temperaturloggere indeni vores løsning, hvor vi så kan måle hvordan denne klarer sig når vi påvirker løsningen med jeres temperaturprofil. Både simuleringssoftwaren og klimakammeret kan
på kort tid udføre scenarier, der ellers ville tage op til et år eller mere at udføre i praksis.
Vi kan udføre prototyper i flere forskellige isoleringsmaterialer, som fx EPS, EPP, NEOPOR, PE og VIP. Prototypen kan blandt andet bruges til at udføre temperaturtests i vores klimaskab, inden formværktøjet bliver bestilt og bygget. Når vi har formværktøjet, kan vi lave de første prøvestøbninger, og så snart I har godkendt, går produktionen i gang.
Flere af vores specialdesignede løsninger er enten designbeskyttede eller blevet patenterede. I sammenråd med vores patentagent hjælper vi gerne med råd og vejledning om patenter og designbeskyttelser.
Derefter regner vi gennemsnitstemperaturen ud og fratrækker den ønskede gennemsnitstemperatur inde i kassen/ved produktet. Det tal ganger vi med antallet af timer, som løsningen skal holde +2 til +8°C. Det kan se således ud: (22,3°C – 4,8°C) x 48 timer = 840 Kelvin Hour.
Ovenstående metoder er et rigtig godt værktøj til at spore sig ind på, hvilken emballageløsning der er bedst egnet til at fragte jeres produkt sikkert med jeres fragtmetode.
Ring og aftal et møde om jeres kommende løsninger.
Ophavsret © CVR: 42427373
Sitemap
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Stæremosen 36
Gilleleje
3250
Danmark