transport af pharmaprodukter

Transporter medicin ved den rette temperatur

Vores speciale er at sikre stabile temperaturer inde omkring de produkter, I ønsker at få transporteret. Til det anvender vi materialer med høj isoleringsværdi som VIP (vakuum isolerende paneler), HIP (højt isolerende paneler) og køleelementer PCM elementer (phase changing material) samt gelpacks / fryseposer / isposer.

Som betroet samarbejdspartner for medicinalindustrien er vi kendt for høj kvalitet. Det skyldes blandt andet vores simuleringssoftware og muligheder for live tests i klimakammer. Begge redskaber benytter vi flittigt som led i udviklingen af prækvalificerede eller validerede løsninger, hvilket betyder at vi i de fleste tilfælde, kan tilpasse vores standard løsninger så de passer til jeres måde at pakke og fragte.

Kravspecifik temperaturstyring
Afhængig af den optimale temperatur for transport af jeres produkt, finder vi en løsning – også hvis den kræver udvikling af f.eks. en kølekasse specifikt til jer. Vores erfaring er stor, og vi dækker et bredt temperaturspektrum inden for forskellige løsninger.
Vi har erfaringer med udvikling af højt ydende løsninger, der skal kunne holde givende temperaturer omkring produktet, under stressende forholde i mere end 120 timer.

Produktgrupper

Covid 19 vaccine - Distributions kølekasser

Vores brede program af løsninger til distribution af COVID 19 vacciner er nu klar. Programmet dækker over løsninger til vacciner, der skal fragtes ved -70⁰C / -20⁰C og +2/+8⁰C. kølekasserne er kvalificeret til transport helt op til 72 timer.

Programmet dækker over flere størrelser, f.eks. en fuld palle boks (pallet shipper – Cross-border -70⁰C/72H), (Domestic -70⁰C/48H) samt flere størrelser af -20⁰C og +2/+8⁰C løsninger. I programmet indgår også løsninger til de Mobile Vaccinations Teams, der er velegnet til de teams der skal ud til de ældre og mest sårbare.

Prækvalificerede kølekasser   +2 til +8°C og +15 til +25°C

Vores prækvalificerede systemløsninger gør det muligt at fragte lægemidler sikkert og hurtigt ved temperaturer fra +2 til +8°C / +15 til +25°C eller Deep Frozen med en holdbarhed på 24, 48, 72, 96 eller 120 timer.

Vores systembokse er tilgængelige i en række standardstørrelser fra 5 til 76 liter indvendig volumen. Systemløsningerne bliver leveret med alle nødvendige dele, EPS/EPP termoboks, køle- og/eller PCM-elementer, ind- og udvendig papkasse, pakkevejledning samt kvalifikationsrapport. Desuden udvikler vi specialløsninger til temperatursensitive produkter, der for eksempel skal FDA godkendes til farligt gods.

Alle FriloTechs standard systemløsninger er prækvalificerede efter den høje europæiske standard AFNOR NF S99-700.

Halv, hel og XXL palle termokasser

Har I større forsendelser til samme destination, tilbyder vi flere typer transportløsninger inden for store termokasser / pallebokse. Alle termokasserne er designet til sikker transport, herunder med fly.

Halvpalle-løsningen er lavet i det stærke materiale EPP. Kølekassen kan rumme 76 liter og fås i tre udgaver: +2 til +8°C / +15 til +25°C og -21°C. De udvendige mål er 800 x 595 x 600mm. Kølekassen er prækvalificeret til at holde de ønskede temperaturer op til 72 timer.

Helpalle-løsningen lavet i det ekstra godt isolerende materiale NEOPOR. Termokassen kan rumme op til 573 liter og fås i to udgaver: +2 til +8°C og +15 til +25°C. De udvendige mål er 800 x 1200 x 1600mm. Løsningen er prækvalificeret til at holde de ønskede temperaturer op til 120 timer.

XXL-løsningen er lavet af det højt ydende isoleringsmateriale XPS. Denne kølekasses størrelse er designet til at rumme en hel EURO palle indvendigt. Boksen er kommer som standard i 2 versioner.

+2 til +25°C og +2 til +8°C. Begge versioner er kvalificeret og tester ved strenge forholde med peeks op til +60°C for sommer og -20°C for vinter samt mere end 120 timers transport.

Cl & Dry Ice køle- og frysekasser

Vi ved, hvad tid betyder for patienterne – og at der ikke er plads til at fejle. Med vores løsninger bliver apoteker og klinikker derfor i stand til at løse logistiske udfordringer med temperaturfølsom medicin som cytostatisk kemoterapeutiske midler, medicin til infusionsbehandlinger samt antibiotika.

CL-termokasserne er skabt målrettet til apoteker og laboratorier. Cl kølekasserne er designet til blandt andet hospitaler og hospitalsapoteker. Begge systemer yder sikker og pålidelighed transport helt op til 48 timer. Systemerne er desuden kvalificerede og testede under strenge forhold gentagne gange for at sikre, at de lever op til de høje krav på markedet.

CL leveres i 3 størrelser: 5, 10 og 24 liter – til +2 til +8°C og +15 til +25°C samt  -25 til -15°C  

Vi har også mulighed for at levere specielle PCM / køleelementer til produkter, der for eksempel skal transporteres ved -21 ° C eller koldere. Alle komponenter kan rengøres og bruges effektivt gentagne gange uden at miste deres egenskaber.

Dry Ice Line er vores nye EPP-lancering til medicinske produkter, der skal holdes ved minimum -15°C. Kølekasserne fås i to størrelser:  11,5 og 30 liter – begge med tørisrum til henholdsvis 35 eller 60 timers transport. Kølekasserne er prækvalificerede og testet efter AFNOR St-48-a og AFNOR St-96-a

Tøris frysekasser

Er I på udkig efter en god kvalitet termokasser egnet eksport af tørisforsendelser, så har vi flere størrelser at vælge imellem.

Vores TH serie er kvalificeret op til 72 timers forsendelse og er testet efter AFNOR temperaturprofilerne. Frysekasserne fås med en kraftig yderpapkasse med bærehåndtag, hvilket letter håndteringen.

Kontakt os for priser, leveringstid, dokumentation osv.  

Standard kølekasser

Er I på udkig efter standard termokasser til forsendelser af temperatursensitive produkter, så tilbyder vi en bred vifte af flere end 35 forskellige størrelser termobokse – fra 1,5 til 101 liter varerum.

Vi tilbyder rådgivning inden for EPS, NEOPOR, EPP og XPS. I specielle sager arbejder vi også med VIP og HIP isolering (vakuum isolerende paneler og højt isolerende paneler)

I forbindelse med udviklingsprojekter samarbejder vi gerne omkring udførelsen af temperatursimuleringer og/eller klimakammertest med tilhørende dokumentation samt kvalificering/validering. Vi hjælper også gerne med udfærdigelse af temperaturprofiler, pakkeinstruktioner samt oplæring af ansvarligt pakkepersonale.

FriloTech: Hvorfor vælge specialister som os?

Vi er en Dansk leverandør
In-house test, udvikling og produktion
Vi ønsker et længerevarende samarbejde med vores kunder
Altid klar til at råde og vejlede vores kunder
100% fortrolighed